NOU IN CENTRUL MEDICAL SANAVITA!!

 

INFILTRATII INTRAARTICULARE

De acum, in Centrul medical Sanavita puteti beneficia de infiltratii cu :

  • Acid Hialuronic
  • Colagen
  • PRP

La cele mai avantajoase preturi!!!

 

Infiltrațiile cu acidul hialuronic

Acidul hialuronic este o soluție vascoelastică sub formă de gel injectabil care funtioneaza ca un lubrifiant, hrănește cartilajul și îl protejează de șocuri, scade durerea și inflamația, el fiind secretat natural de învelișul genunchiului (sinoviala).

Un genunchi artrozic secreta mai puțin acid hyaluronic, iar necesarul lui este mai mare ca al unui genunchi sănătos. De aceea se suplimenteza, în general, printr-o infiltrație mono-doză cu un concentrat ridicat de acid hialuronic.

Infiltrațiile cu acid hialuronic sunt recomandate în artroza genunchiului sau a altor articulații precum șold, glezna, umăr, pumn. De asemenea este indicat și în leziunile de cartilaj (condropatie) diagnosticate la examenul RMN sau intra-operator.

Avantajele infiltrațiilor cu acid hialuronic:

  • inhibă durerea;
  • reduce inflamația;
  • crește mobilitatea;
  • lubrifiază articulația, protejează cartilajul osos și membrana sinovială;
  • reduce consumul de medicamente și nu are efecte secundare;
  • scade riscul de artroplastie.

 

Infiltrațiile cu PRP (plasma trombocitară concentrată)

În cazul acestei infiltrații, plaja de afecțiuni ce pot fi tratate este și mai întinsă. Cele mai bune rezultate sunt în stadiile incipiente sau acute ale afecțiunii și la persoane tinere. Infiltrația este indicată în leziuni de cartilaj, rupturi musculare, leziuni degenerative (apărute în timp) sau acute (rupturi parțiale) de tendon, precum și inflamații acute sau cronice ale tendoanelor (epicondilită internă sau externă, tendinita coafei rotatorii, cvadricipitala, patelara, Achileana, plantară sau ale altor tendoane ale membrelor). De asemenea post-operator se folosește pentru a ajuta la vindecarea leziunilor de menisc suturate, integrării grefoanelor ligamentare și a reinserțiilor tendinoase (coafa rotatorie, Achilean, etc.)

 

Infiltratiile cu colagen

Aceste infiltratii sunt indicate pentru întărirea directă a matricei extracelulare a țesuturilor conjunctive, care conține în mod natural o cantitate ridicată de fibre de colagen. Formula sa este recomandată de asemenea pentru îmbunătățirea mobilității articulare și pentru managementul simptomelor de durere a articulațiilor și a structurilor conjunctive învecinate (mușchi, tendoane, ligamente, meniscuri) provocate de vârstă, degenerare, traumă, supraîncărcare și defecte posturale. Este de asemenea recomandat după chirurgia articulațiilor (meniscectomie, reconstrucția ligamentelor, refacerea cartilagiilor articulare) pentru accelerarea recuperării funcționale și pentru îmbunătățirea confortului post-operator, precum și pentru a contracara îmbătrânirea fiziologică și/sau degenerarea țesuturilor conjunctive și epiteliale.

 

 

Knee Injections